GSM dla wszystkich

Forum dla szeroko pojetej rzeszy milosnikow i uzytkownikow telefonow komorkowych. Mile widziani wszyscy - od kompletnych laikow po specjalistow w tej dziedzinie.

#1 2009-12-13 20:14:46

moric6666ziemia

666

2949815
Zarejestrowany: 2009-08-29
Posty: 286
Punktów :   
Model telefonu/ów: samsung OMNIA b 7300
Operator: Play

problem z GG

Witam miałem gg w kompie i ten sam numer w telefonie , dzialało ok, teraz zmieniłem na nowe konto, w kompie jest ok, a w telefonie nie idzie sie zalogować . Niewiem gdzie robie zle.

Offline

 

#2 2009-12-13 20:32:24

 michal76

Administrator

Skąd: Przeworsk
Zarejestrowany: 2009-02-06
Posty: 1411
Punktów :   28 
Model telefonu/ów: Nokia 5700, SPV M5000, i9+++
Operator: Plus

Re: problem z GG

Przede wszystkim sprawdź czy wpisujesz poprawnie numer i hasło. Może problem z generacją numeru (przez jakiego klienta się logujesz na telefonie?) Bo jeżeli założyłeś nowy numer to mogłeś dostać z puli gg 10, a tych klient, który ci wysłałem może nie obsługiwać.


http://www.uziwamp.pun.pl/_fora/uziwamp/gallery/27_1292086634.png
http://a.imageshack.us/img690/8586/podpisnaforum.jpg

Offline

 

#3 2009-12-14 13:04:01

moric6666ziemia

666

2949815
Zarejestrowany: 2009-08-29
Posty: 286
Punktów :   
Model telefonu/ów: samsung OMNIA b 7300
Operator: Play

Re: problem z GG

login i hasło wpisałem ok. ale myśle że w kompie mam stare GG a w telefonie jakies nowsze i może to dlatego nie łączy . A nie mam kabla żeby do telefonu w grać inne gg.

Offline

 

#4 2009-12-14 21:08:29

moric6666ziemia

666

2949815
Zarejestrowany: 2009-08-29
Posty: 286
Punktów :   
Model telefonu/ów: samsung OMNIA b 7300
Operator: Play

Re: problem z GG

czy przez irde można wgrać gg?? nie mam kabla .

Offline

 

#5 2009-12-15 10:31:31

 michal76

Administrator

Skąd: Przeworsk
Zarejestrowany: 2009-02-06
Posty: 1411
Punktów :   28 
Model telefonu/ów: Nokia 5700, SPV M5000, i9+++
Operator: Plus

Re: problem z GG

Przesłać da się na pewno a wtedy także zainstalować ale tylko jak masz plik z rozszerzeniem cab (przesyłasz na tel i uruchamiasz cab-a na telefonie). A co do active sync-a to powinien obsługiwać irde.
Możesz też pobrać oryginalne mobilne gg ale za niego są opłaty.


http://www.uziwamp.pun.pl/_fora/uziwamp/gallery/27_1292086634.png
http://a.imageshack.us/img690/8586/podpisnaforum.jpg

Offline

 

#6 2011-04-20 15:35:26

witek

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2011-04-20
Posty: 1
Punktów :   

Re: problem z GG

Mam telefon nokie c6 i nie dziala mi gg orange- zacina sie na 8%, jeszcze niedawno mi dzialalo wszystko, teraz cos nawala, zaplacilem, bo myslalem, ze to w tym tkwi problem, ale dalej zacina sie na 8%. pomozcie

Offline

 

#7 2011-04-20 15:56:33

 michal76

Administrator

Skąd: Przeworsk
Zarejestrowany: 2009-02-06
Posty: 1411
Punktów :   28 
Model telefonu/ów: Nokia 5700, SPV M5000, i9+++
Operator: Plus

Re: problem z GG

A przy uruchamianiu gg telefon pyta cię o zezwolenie na dostęp aplikacji do sieci? Jeżeli w v5 jest podobnie jak v3 to telefon powinien pytać o dostęp a następnie o punkt dostępu.
Napisz czy i jaki punkt dostępu wybierasz? Jakiego masz operatora? Jakiej aplikacji gg używasz (Mobilne GG, GGPlus itp.)? I od kiedy występuje problem?


http://www.uziwamp.pun.pl/_fora/uziwamp/gallery/27_1292086634.png
http://a.imageshack.us/img690/8586/podpisnaforum.jpg

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
wolne domki Łeba Jastrzębia Góra przedszkole Piła noclegi Wałcz LDPE HIPS PP